Asiakas: Oy 4Pharma Ltd

Oy 4Pharma Ltd

Oy 4Pharma Ltd on 2002 perustettu kansainvälinen lääketieteellisen tiedonhallinnan ja tilastollisen analysoinnin palveluntarjoaja. 4Pharmalla on toimistot Turussa,  Espoossa, Tukholmassa ja Baselissa. Random Park on toimittanut 4Pharmalle räätälöityjä data-analyysimenetelmiä lääketieteellisen tiedon analysointiin ja tulkintaan.

Asiakas: BIGDATAPUMP Oy

BDP_logo_2015-01-15.png

BIGDATAPUMP on 2012 perustettu datastrategia ja tietovarastointiyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään kasvavat tietomäärät ja hallitsemaan niitä oikeilla ratkaisuilla. Random Park on BIGDATAPUMP Oy:n valtuuttama partneri ja ollut mukana kansainvälisille markkinoille tähtäävässä päätöksenteon tuen matemaattista mallinnusta hyödyntävässä ohjelmistoprojektissa.

Asiakas: Eficode Oy

Eficode
      logo

Eficode on 2005 perustettu intohimoinen Big Data -pioneeri ja kokenut DevOps-talo, joka tekee Big Datan ja data-analytiikan hyödyntämisestä tehokasta ja helppoa. Random Park auttaa yhdessä Eficoden kanssa yrityksiä data-analytiikan kehittämisessä ja siihen liittyvässä henkilöstön kouluttamisessa.

Avoimen lähdekoodin julkaisu: RVaadin

vaadin web+Rlogo.png

Kaikilla Random Parkin osaajilla on avoimen lähdekoodin tausta. RVaadin on pääsiassa Random Parkin perustajan, Arho Virkin aiemmin kirjoittama avoin, Apache 2.0 -lisenssillä julkaistu kirjasto, joka yhdistää Vaadin 7 -käyttöliittymäympäristön R-kielellä ohjemoituun data-analytiikkaan. Kirjasto on vapaasti ladattavissa Githubista, ja sitä voidaan käyttää sekä kaupallisiin että yhteisön levittämiin ohjelmiin.